HTML

The Mars Volta

The Mars Volta

Progressive / Rock / Experimental

Utolsó kommentek

Címkék

at the drive in (2) beszarszbazdmeg (4) bootleg (9) cedric (7) élő (12) ep (2) feldolgozás (3) interjú (11) jam (3) koncert (58) letöltés (21) live (3) lp (4) omar (29) tbig (14) témázó (2) the mars volta (2) tv (6) újság (5) vélemény (4) videó (21) zechs marquise (7) Címkefelhő

rodriguezlopezproductions.com

Nincs megjeleníthető elem

2009.01.10. 00:30 atika85

A legjobb koncert EVÖR

Hátha nem sértődnek meg a b-oldalon, hogy kölcsön veszem a jelzőjüket, amit lassan le kéne védetni, de most pont tökéletesen találó ide. A legjobb The Mars Volta koncert EVÖR már több mint három éves, a 2005.10.14 - Santa Barbara. Ez a koncert volt, ami mindenképpen behorpasztja a homlokát az embernek, annyira jó minden hangja, de ami igazán különlegessé teszi, az a Drunkship majd fél órás felfordulásának valahol a 13. percében kezdődik. Egy olyan hihetetlen csodálatos dallam jön innen, amilyet soha semmilyen lemezen nem hallottam még, a gitár szinte sír, Cedric sikít, szívbemarkolóan sikít, majd erre a felfokozott érzelmi sokkra rátesz egy lapáttal az, hogy megjelenik a fuvola. Az egész, mint egy megkomponált mestermű, de megismételhetetlen. Egy fránya bootleg is olyan élményt ad, ami átjárja az egész embert, akkor milyen lehetett ezt élőben átélni?

De nem ez a koncert egyetlen különlegessége, bár a csúcspont itt elérve, ennél feljebb nem lehetnem tornázni a hangulatot, de azért még kedves John Frusciante barátunk is benéz az L'Via alatt, csak hogy még jobban emelje az este fényét.

És ezek után még mindig vissza van a koncertből a Roulette Dares, ami az egyik legjobb Volta szám és ha még ez sem lenne elég befejezésnek kapunk egy 30 perces Cassandrát is.

>>Letöltés<<

4 komment

Címkék: koncert beszarszbazdmeg


süti beállítások módosítása