HTML

The Mars Volta

The Mars Volta

Progressive / Rock / Experimental

Utolsó kommentek

Címkék

at the drive in (2) beszarszbazdmeg (4) bootleg (9) cedric (7) élő (12) ep (2) feldolgozás (3) interjú (11) jam (3) koncert (58) letöltés (21) live (3) lp (4) omar (29) tbig (14) témázó (2) the mars volta (2) tv (6) újság (5) vélemény (4) videó (21) zechs marquise (7) Címkefelhő

rodriguezlopezproductions.com

Nincs megjeleníthető elem

2008.02.04. 00:27 atika85

Témázó: Cedric hangja

A dolog teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek más tetszik. Kinek mi tetszik, azaz Cedric melyik albumon énekelt a legjobbat?
A legnagyobb lépés mindenképpen a Frances-Ampu volt, már a Vicarious-ban is hallatszik, hogy "történt vele valami", sokkal dallamosabb lett, egy új oldala kezdett kibontakozni, aztán a TBIG-ben el teljesen kibontakozott. Eszméletlen milyen szépeket énekel, Ouroborous/Agadez meg úgy mindegyik. A Thing Behind The Sun meg a csúcs, el sem hittem, hogy ez a mi Cedric kománk, aki ilyen szépen énekelt.
A Coma és Frances (plusz Scabdates) idején sokkal egyenletesebb volt a dolog, volt egy Ced hang, néha sikított, énekelt, most meg már kapkodjuk a fejünket olyan dolgokat énekel.

A másik dolog meg a koncert, ami viszont pont fordítva van, mintha élőben elfogyott volna, érdemes meghallgatni az Indie FM felvétel Ilyena-ját, rémes. Eddig nem kellett ilyen megoldásokat kiénekelnie, Ampu turnéig volt ő meg a sikítása, most meg ott az új énekstílus ami most még kicsit nagy falatnak tűnik neki (vagy szar napja volt, ehhez kéne legalább 5-6 soundboard bootleg kedves The Mars Volta, figyeltek? :D)

4 komment

Címkék: témázó cedric


süti beállítások módosítása